PITANJE,BRZ ODGOVOR!

PITANJE,BRZ ODGOVOR!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Eh ovako,pravim video slika nasih automobila,sad ne znam kako drugacije nego da upload-ujem na youtube-u,sad me zanima DA LI SMIJEM DA STAVIM NA YOUTUBE SLIKE AUTA,tj. treba mi vasa saglasnost :)

Član
Ma napravio sam ja njega,mogu ga postaviti na youtube za pola sata,ali da vidim daju li ljudi :D

GOLF TZ je napisao(la):
imas tamo temu sa nasim slikama...:D moju saglasnost imas...:D
Znam,odatle sam i uzeo slike :D..ima i tvoja cvrka :D

Član
Snap! je napisao(la):
Ma napravio sam ja njega,mogu ga postaviti na youtube za pola sata,ali da vidim daju li ljudi :D

ma daju...ako se bude ko bunio onda skini...:D mada nevjerujem... jedan je video upload-an i niko se nije bunio... nego koja je pjesma u pozadini...:icon_smile:

Član
GOLF TZ je napisao(la):
Snap! je napisao(la):

ma daju...ako se bude ko bunio onda skini...:D mada nevjerujem... jedan je video upload-an i niko se nije bunio... nego koja je pjesma u pozadini...:icon_smile:

Brothers Bud vs THC-Fell like dancin'

Član
zasto bi bilo problema kad je ona tema napravljena za video koji ce nas predstavljati i svako ko je stavio sliku znao je zasto je stavlja...

Član
GOLF TZ je napisao(la):
zasto bi bilo problema kad je ona tema napravljena za video koji ce nas predstavljati i svako ko je stavio sliku znao je zasto je stavlja...

Znam drug,ali opet moram da vidim s vama :D

54% jos pola sata i video :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.