LSD Član 28.01.2010 #16 nije fer....pantalone imaju jednu ulaznu i dvije izlaze rupe:icon_cry::icon_cry::icon_cry: smijem li ja postaviti drugu zagonetku preko stele
nije fer....pantalone imaju jednu ulaznu i dvije izlaze rupe:icon_cry::icon_cry::icon_cry: smijem li ja postaviti drugu zagonetku preko stele
GTI 16V Član 28.01.2010 #18 A mislim da to nije fer,ipak to zasluzuje onaj ko odg tacno na prethodnu pitalicu. Pa se potrudi da na Arminovu odg tacno pa postavi novu, ok??? Armin01 je napisao(la): :123::123::123::123: e sad da ja postavim pitalicu????? Kliknite za proširenje... E hajd :icon_smile:
A mislim da to nije fer,ipak to zasluzuje onaj ko odg tacno na prethodnu pitalicu. Pa se potrudi da na Arminovu odg tacno pa postavi novu, ok??? Armin01 je napisao(la): :123::123::123::123: e sad da ja postavim pitalicu????? Kliknite za proširenje... E hajd :icon_smile:
Armin01 Član 28.01.2010 #21 hehehehe...sto ste napeti ko puske :icon_smile: e ovako: Na pecanju idu dva sina i dva oca, a ipak ih je samo trojica. Kako to? da cujem.....
hehehehe...sto ste napeti ko puske :icon_smile: e ovako: Na pecanju idu dva sina i dva oca, a ipak ih je samo trojica. Kako to? da cujem.....
GTI 16V Član 28.01.2010 #29 Nexus je napisao(la): dvije pete i to zenske u stiklama Kliknite za proširenje... da to sam i ja htjela reci
Nexus je napisao(la): dvije pete i to zenske u stiklama Kliknite za proširenje... da to sam i ja htjela reci