Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Vala, sto ljudi, sto cudi...Pinz je jedan od najboljih terenaca po meni, a ovog volva prvi put vidim da budem iskren...Svejedno, lep vozni park ti imas...
Ima jedan kod nas u Bihacu,uvijek bude na offroadu,Narandzast je i fkt nije normalan gdje moze sve proci.NA ovom su inace uradjene jos neke izmjene tako da je jos stabilniji.......
Šta reći,rijetke i veoma zanimljive vozilice,svaka čast na trudu oko njih..Volio bih da ti mogu nekako pomoći jer znam kako je kad tražiš neko rješenje a nema niko da pomogne..
Ekipa!!!!! Puno hvala za pohvale. Iskreno, mislio sam da je tema iscrpljena. Predstavio sam i malo mojih motora u garaži i jedan auto oldtimer u "foto & video off", pa tko želi neka pogleda, a ovdje može komentar.
Svako dobro!:smajli14:
ja sam nasao isto jednu 110-tku htio da kupim ali trazi lik 5000KM,mislim da je puno jer je lego motor,ako tebi nije puno dat cu ti ja broj pa se cuj sa likom