opet maha lozi raju
Dobro je da nije napisao 3.0 V6 iz lagune
Taj je već 2 godine skoro redovan na autopijaci. Kad sam jednom hodao po pijaci sa sinom da samo vidiš radosti kad ga je ugledao. Tata, tata, eno luna park.
Nije to lijepo, ismijavat člana foruma!!! Ja sam stalno u konfliktu sa nekim, a nikad nikom ruzno ništa ne napišem, nego je previše ljudi koji jednostavno stalno zaje*avaju!!!
Govorio je i nama da je kupio 3.0 V6 od lagune i htio u renoa ubacit. Silkao a ono slika s netaDa ti sad kazem iskreno.. Maha mi je neki dan u chatu bio napisao da je kupio naku haos motorcinu...
Nisam imao vremena da ga pitam kakvu, ali nebi me cudilo da je to taj 6.0 V12 i da je ga odmah ugradio.
Da ti sad kazem iskreno.. Maha mi je neki dan u chatu bio napisao da je kupio naku haos motorcinu...
Nisam imao vremena da ga pitam kakvu, ali nebi me cudilo da je to taj 6.0 V12 i da je ga odmah ugradio.
Eh za to neznamGovorio je i nama da je kupio 3.0 V6 od lagune i htio u renoa ubacit. Silkao a ono slika s neta
Nije to lijepo, ismijavat člana foruma!!! Ja sam stalno u konfliktu sa nekim, a nikad nikom ruzno ništa ne napišem, nego je previše ljudi koji jednostavno stalno zaje*avaju!!!