Ovaj motor ide na mjenjac od petice saraf na saraf, samo je bitno da stavis odgovarajuci set kvacila i zamajac, to je u ovom slucaju od trice tdi. ja sam na svoj motor 2.0 16v turbo u dvici stavio 6 brzina mjenjac od fabie rs, bez puno prepravki, skoro sve saraf na saraf osim poluosovine i nosaca.taj motor u garaži na podu upalis sa šarafcigerom, nije problem to spojit , mene zanima sta s prenosom, koji je mjenjač , nosači motora , ako je stvarno nakačio ovaj motor na mjenjač petice onda mu stvarno skidam kapu
Atest u Busovaci tj, SBK mozes dobiti na sve, bukvalno, ubacis stranca i zavrsis atest, ja sam tamo svog golfa vozio, nisam mogao nigdje drugo zavrsiti (bio stranac motor)Dok je dobio atest kao sto kaze onda radi sve
Ovaj motor ide na mjenjac od petice saraf na saraf, samo je bitno da stavis odgovarajuci set kvacila i zamajac, to je u ovom slucaju od trice tdi. ja sam na svoj motor 2.0 16v turbo u dvici stavio 6 brzina mjenjac od fabie rs, bez puno prepravki, skoro sve saraf na saraf osim poluosovine i nosaca.
Nosaci su u ovoj petici vec prepravljeni jer je u njoj prije ovog dizela bio 1.8 benzin iz dvice.
mjenjac na ovoj petici golfu jeste od golfa 5 (benziski ocito ostao, sajlas)Ovaj motor ide na mjenjac od petice saraf na saraf, samo je bitno da stavis odgovarajuci set kvacila i zamajac, to je u ovom slucaju od trice tdi. ja sam na svoj motor 2.0 16v turbo u dvici stavio 6 brzina mjenjac od fabie rs, bez puno prepravki, skoro sve saraf na saraf osim poluosovine i nosaca.
Nosaci su u ovoj petici vec prepravljeni jer je u njoj prije ovog dizela bio 1.8 benzin iz dvice.
mjenjac na ovoj petici golfu jeste od golfa 5 (benziski ocito ostao, sajlas)
nego alene, sta si sa zamajcem, korpom,i lamelom kod sebe, sta si postavio , pretpostavljam fixni set, kao na trici TDI , zar ne? oanj set koji inace ide na "020 tip mjenjaca" (golf 3, pasat 3, mjenjaci na sajle (pitam jer treba mi ta inf tacna, otprilike da znam) hvala
p.s znaci nisam siguran 100% koji set ide na sestobrzinski mjenjac PD
Ne kontam?
prepolovio fabricki player da popuni supljinu, vidis da je ispod klasicni playerNe kontam?