Svoj ti poso u neku ruku ima covijek i pravo haha...Inace ja radim kao kuhar i imao sam nezgodu...ako se ne zaklopi kako treba ili ako bas jako dihta a unutra stavis nesto bas vrelo i naglo ga zatvoris i zadihtas...Kad otvoris pukne ko petarda i odskoci hahaljudi pazite se pretisa... kazu znaju sarme letit' po kuci
![]()
Covjek je samo opisao auto
pa neces valjda otvarati pretis bez hladjenja i ispustanja pritiska na ventilu...Svoj ti poso u neku ruku ima covijek i pravo haha...Inace ja radim kao kuhar i imao sam nezgodu...ako se ne zaklopi kako treba ili ako bas jako dihta a unutra stavis nesto bas vrelo i naglo ga zatvoris i zadihtas...Kad otvoris pukne ko petarda i odskoci haha
Ee u guzvi kad posao naleti jebes ga i ne znas di je ventil da ispustis pritisak...dakako samo mi se jednom desilo jer nisam imao kad da razmislim...Uglavnom jeste dobra je stvar...mozda se i tome nesto slicno dogodilo pa ga zato i prodaje hahapa neces valjda otvarati pretis bez hladjenja i ispustanja pritiska na ventilu...
odlicna stvar inace, sto raja ne zna da ga koristi to je druga stvar![]()
http://www.pik.ba/artikal/15685018/vw-bora-bh-table/
Još mene čudilo što je ona ovako jeftina.Jaran mu poslao poruku,kaže lik u papirima je 1.6,kao kad se uvozilo iz Amerike mogao si upisat u saobraćajnu koji si htio motor :O hahah
a unutra 2.0 jel?
Pa sta bi tiGovorio da je pod haubom 1.8t,a u papirima 1.6.Evo gledam sad na oglasu stavio da je 1.6 motor hahahah,a čovjeka![]()
Pa sta bi ti1.6 20V motor
ona turbina sto stoji ono je samo FEN da ugrije zrak kad se ujutro auto pali kad je minus da lakse upali i radi dok se ne zagrije
hahaha