bbs rm, rs su kultne felge u njemackoj, zato su tako skupe rijetke (iako koliko ih je na forumu, ni to vise nije relevantno)...nisu to bosanci stvorili nego svabe, mi smo preuzeli taj 'kult' kao i kompletan german style od njih...
ko voli nek izvoli, ko se ne konta u te felge mozes ih uzeti za 200-300 km , al to je rijetkost....relano u extra stanju idu od milje navise, i nekom to nije zao platiti...kao sto neko kupi jaknu od 2000 eura , to neko nebi uradio ni u trenutcima najveceg pijanstva...to je lifestyle...
realno vrijede mnogo...a i stvar su licnog ukusa kao i vecina felgi koje neko bira, a ne uzima iz 'nuzde'...
licno nemam njemacko auto (iz 80tih, 90tih na kojima dobro stoje) tako da i ne idu , al i da imam nebi mi bile nikakva patnja...felge da mi budu patnja je smjesno...a ne volim taj tip felgi i to je to, uzeo bi nesto drugo i platio mozda i skuplje (npr. trizine felge, poredis njegovu tempru s njima i bez njih i vidis dva razlicita auta),sto ne znaci da ne vrijede toliko, stvar ukusa o cemu ne vrijedi raspravljati...da nemaju kupca nebi bile toliko skupe, trziste diktira cjenu ako hoces nesto da prodas...