saledoboj je napisao(la):Ista stvar, u jarana 2.0 HDi kaze nekad super vuce, nekad u preticanju ukopa auta nece turbina da se upali. On je svog uvalio nekom kad je turbina radila jbg:lol::lol::lol::lol::lol:
Sta da ja na svojoj 407 uradim sa fap filterom, na ovoj kilometrazi trebo bi ga napunit a ne daju mi se toliko pare za ono go*no sto u njega ide....Na tabli stoji da je poluprazan
daki je napisao(la):Meni i dalje nije jasno to sto pricate o paljenju i gasenju turbine,jebote de upalite youtube i ukucaj nacin i princip rada turbo punjaca.
Jucer sjeli i citali Francuske forume za ovaj problem i ljudi sve zivo izmjenjaju i opet im se nakon kratkog vremena javi isti problem, elem kod PUG HDI motora preko cca 200.000 km ovo je ucestao problem sa gubitkom snage.
apdejt je napisao(la):Ne znam da li je itko procitao:
Jucer sjeli i citali Francuske forume za ovaj problem i ljudi sve zivo izmjenjaju i opet im se nakon kratkog vremena javi isti problem, elem kod PUG HDI motora preko cca 200.000 km ovo je ucestao problem sa gubitkom snage.
daki je napisao(la):Meni i dalje nije jasno to sto pricate o paljenju i gasenju turbine,jebote de upalite youtube i ukucaj nacin i princip rada turbo punjaca.
edoze je napisao(la):daki je napisao(la):Meni i dalje nije jasno to sto pricate o paljenju i gasenju turbine,jebote de upalite youtube i ukucaj nacin i princip rada turbo punjaca.
ma misle na trenutak kad pocne djelovati
navikni se, do 1800rpm je ugasena i gotovo:lol: