BHT Ovisnik
Barumke ce jos malo pricekati jer sam ja kao ja standarno peh, pa mi je nedavno bio uz brdo poceo kuhati i pukne crijevo vode,sreca nije dihtung glave. I hajde taman sredio neke sitnice sto je kapilo ulje na deklu, i usput rekoh idem napokon promjeniti ulje koje sam kada ikada kupio sa filterima. Usprem Total ulje,odem nesto do grada,malo stisnem upali lampicu od ulja, ugasim i upalim sve OK. Sutra dan se iz grada vracam,taman nasuo goriva i idem ga propuhat kad 1km pred kucom na 180 izbaci lampicu ulja i pode lupati,ja samo stao kraj puta,nisam htio voziti,odslepam kuci. Ispustili ulje,iam sta viditi, puno špene. Ocito zaribao na lezajevima, pun mi klinac vise generalki i zajebancije i odmah se dam u potragu i uzmem drugi motor,od starog clana sa foruma Scorpio.
Motor je iz Lagune,identican, samo mlađi i presao 160k sa servisnom knjigom, te druge smjene upalim auto neki dan i odem do Jajca da se nademo,daleko mi bio Prnjavor,ionako dosao kuci u 4h pa ujutro u 6 na posao hahah. Uglavnom motor je odmah ubacen,a drugi cu rastaviti,pjeskariti i praviti stol u sobi.
I jucer onda nakon noćne upalio auto i otisao u Split do kolege po hladnjak klime i hladnjak vode sto sam davno narucio u njega. Ovaj sto je u autu je totalno drugaciji od ovog originalnog.
Taman cijelu placu bacio za motor,ruke i te gluposti, pa ce ostatak sacekati,bitno je da radi
Motor je iz Lagune,identican, samo mlađi i presao 160k sa servisnom knjigom, te druge smjene upalim auto neki dan i odem do Jajca da se nademo,daleko mi bio Prnjavor,ionako dosao kuci u 4h pa ujutro u 6 na posao hahah. Uglavnom motor je odmah ubacen,a drugi cu rastaviti,pjeskariti i praviti stol u sobi.
I jucer onda nakon noćne upalio auto i otisao u Split do kolege po hladnjak klime i hladnjak vode sto sam davno narucio u njega. Ovaj sto je u autu je totalno drugaciji od ovog originalnog.
Taman cijelu placu bacio za motor,ruke i te gluposti, pa ce ostatak sacekati,bitno je da radi