Hvala
Pa ja uglavnom sve sto sam uzeo, uzeo sam polovno, ne znam gde si video da sam naveo da sam to novo kupovao.. Felne i gume su polovne, CD/MP3 Alpine je polovan, zvucnici takodje, pojacalo isto, jedino ovo poslednje, tj. ove kablove sam nove narucio i distanceri sto su radjeni po narudzbini... Ali takodje sve to sto kupujem gledam da kupim da je kvalitetno i da je ocuvano
Sto se tice toga da auto gubi na ceni, ok, to stoji, ali sve ovo sto sam uzeo i ostaje kod mene kad budem prodavao auto, tako da ne vidim da cu nesto sa te strane preterano da izgubim...
A nisam nesto preterano izgubio i na udobnosti, naravno, nije to isti auto kad vozim na 15-kama sa 195/65 gumama i ovim 18-icama 215/45, jeste malo tvrdji, jeste da malo vise oseca rupe i neravnine na putu, ali i dalje je to prilicno udoban auto.
Mora nesto i da se zrtvuje, ne moze i jedno i drugo, izgubicu malo na udobnosti, ali zato dobijam 50 puta lepsi izgled auta i uz to dosta stabilniji auto nego sto je inace fabricki.
Inace fabricki ET za 406-icu ti je cini mi se od 15 do 22 ili do 25 ne secam se tacno, imas i na netu negde pa pogledaj, tako da mislim da ce ti taman odgovarati te felne (dobre su) i da neces morati da stavljas distancere. A i ako bude trebalo, mozda nesto malo samo... Ako se ja dobro secam meni su ove 18-ice 8.5j, a ET je 36...
Pozdrav!