Ma i meni je bolje bez zmaja, al gledajte sad ja taman skinija zmaja i sve napravia i dođem u bihać na natjecanje, dođe neka cura i pita jel ti voziš ovo auto? Ja kažem da, ona gleda dođe do zada i pita a di je onaj zmaj šta si ima? Ja kažem skinia ga, a ona meni ma ništa onda, odmahne rukom i ode. Ja reka sam sebi pa ti skidaj zmaja budalo!
Ovo je samo dokaz da svako ima svoj ukus. (i da mi je bilo pametnije pričekat još koji dan sa skidanjem zmaja
)
soffa je napisao(la):
ma gdje ces ga vise u pod,,nego ja bi sad trazio jace felge od tih sto imas vec i mozda za nijansu vise..
Ma još bi ga moga spustit al to više ne bi graničilo sa zdravim razumom jer ne znam di bi ga onda moga vozit, a ni u garažu ne bi moga uči.
Šta se tiče felgi moje mišljenje je što veče to bolje, al za sada ove ostaju nije 17" baš malo, a i ipak su OZ Adrenalina black i baš su po mom guštu i mislim da se odlično uklapaju u cijelo auto.
Sad na red dolazi utrašnjost u boji ili koži, tapeciranje sjedala u kožu i lambo doors. Lipo pomalo kako i koliko budem u mogučnosti.
Pozdrav