Član
Ebem li je ne znam dal moze nisam ni pokusavao treba zaganjat gdje i vidjeti dal moze i kako bi to islo ...Ma kakvi puno, potrazim i ja pa cu narucit. Ne moze se odvojit kozica od rucice?
Ebem li je ne znam dal moze nisam ni pokusavao treba zaganjat gdje i vidjeti dal moze i kako bi to islo ...Ma kakvi puno, potrazim i ja pa cu narucit. Ne moze se odvojit kozica od rucice?
To kula dobro je znati to ,hvala na pomociMoze se razdvojiti , vezano je jedno za drugo plasticnom vezicom
Ajde adi187 javi mi se moze i na fb evo ti link trebas mi nestoMoćna ti ova igračka
Slaba vajda od kondenzatora i ja sam davno ga uklonio jedino naci neki sa dosta farada možda bi imao efekta ovi sa 1-2 F su samo estetika
HvalaOdlicne stvarcice kao i Pug,ako moze u PP cijena akumulatora znam da su ovi papreni ali dobri..
Tu je branik u garazi ceka sledeceg vlasnika na prodaju je,samo zbog gewindi sam ga skinuo i sredio fabricki branik, ne mogu da spustim auto koliko hocu sa njim jer bi ga razbio 100%Sta je sa starim branikom?
Lijepa 307-ica.