Član
Mozda ,ali neka za sada 17-ki, treba para malo vise za 18-ke pa posle i gume :S ne moze se to izmoci finansiskiGledajući ove, plače za 18".
Mozda ,ali neka za sada 17-ki, treba para malo vise za 18-ke pa posle i gume :S ne moze se to izmoci finansiskiGledajući ove, plače za 18".
Hvala druze ,hvala i na savjetima vidjecu da probam sta odraditijako dobra 307-ci, puno bolje izgleda bez folije na haubi i gepeku, pogledao sam temu od početka
Za ova pojačala složi neko duplo dno u gepeku pa ih ubaci u njega. ove hertz zvucnike si trebao u vrata ugraditi ovako ih peitisak od woofera izbija, eto usput i koji savjet :9
Sretno u nastavku radova, od sad pratim ovu temu
Ja kontao dok smo radili jos svijetliju tj sjajniju da puknem ali tako je kako je sadaOdlicno, pun pogodak, samo sto bi ih ja ofarbao malo tamnijom nijansom, da ne bude ista kao auto.. mada i ovako je extra Taman sam ti to prosli put htio predloziti.
Hvala hvalaSrki , pun pogodak i sa felgama ( bar naspram prethodnih ) , i sa krovnim nosačima !
Hvala druzeKoje god felne da mu nabacis, pravo dobro stoje Ne diraj, ove odlicne su