Član
Pa da ,nema veze plejer sa bordom gore tj sa satom i datumompa na boardu ima 2 dugmeta
Pa da ,nema veze plejer sa bordom gore tj sa satom i datumompa na boardu ima 2 dugmeta
Ko ima navigaciju, itekako ima veze. Ja sam svoj morao ostaviti, jer mi onda ni board ne radi, tj. displej mi ne radi uopšte. Tako da sam umjesto changera ubacio drugi player.Pa da ,nema veze plejer sa bordom gore tj sa satom i datumom
Sve u svemu kod mene radi sve super i ovako,bez ikakvih smetnji i problema sto se tice borda .... nema jedino da mi pise koja je stanica u sredini na bordu i kad se po volumenu salta al to i ne moze biti zbog toga sto nije fabricki player a to nije uopste ni bitno jer ima sve na displeju od plyera ...U ph1 se sve stima na samome displeju ,a na ph 2 preko HU
Evo jedan video po danu da se lijepo vidi ozvucenje
Dal bilo na njemu ili kraj njega isti djavo,kad odvrnes isto ti jeNije ti pametno drzati pojacalo na wooferu. Zbog vibracija se cesto zijani pojacalo od toga.
hahaah , valjda neceNemoj samo da ti od glasne muzike pukne sajba , pojacalo ce izdrzati
Ko ima navigaciju, itekako ima veze. Ja sam svoj morao ostaviti, jer mi onda ni board ne radi, tj. displej mi ne radi uopšte. Tako da sam umjesto changera ubacio drugi player.