Član
A muzika na uvce,ma bozeehahahaha zenama gace same spadaju suknja se sama dize
A muzika na uvce,ma bozeehahahaha zenama gace same spadaju suknja se sama dize
Hvalaali kako ovaj centralni display siromasno izgleda kad se aftermarket radio ubaci u francuza, inace super ozvucenje
posto se ne razumijem skoro pa nikako u zvucnike i ozvucenja mozes mi samo reci koja velicina zvucnika ide u vrata, primjetio sam da mi je onaj u suvazacevim vratima poceo krcati kad se malo jace pojaca muzika (a i ne poceo nakon 13 godina) pa bih ga zamjenio za bilo kakav koji odgovara onom sto je fabrika stavljala pri proizvodnji auta, valjda nije neki plaho veliki zahmet skinuti tapacirung i sve to srediti???
Slaba jasta je,sad tek vidim kad sam ga uklonio da nema nista od njega bolje je ovakoMoćna ti ova igračka
Slaba vajda od kondenzatora i ja sam davno ga uklonio jedino naci neki sa dosta farada možda bi imao efekta ovi sa 1-2 F su samo estetika
Koliko je se spustio cm s tim oprugamaPredstavio sam se , na brzaka sam danas malo kuckao pa sam zaboravio prvo to uraditi
Ima tu radova na njemu pa sam mislio da je bolje ovde da ga predstavim , malo karbona ,muzike ,opruga ,remus i ima jos sitnica a i bice jos radova na proljece pa je mozda i bolje da ostane za sada ovde u ovom forumu
Hvala
Evo i par slika projekta tj kako izgleda sa sportskim oprugama ...
Evo i jedan projekat sa gepeka kako izgleda i sta smo odradili...