Peugeot 307 1.6 HDI

Peugeot 307 1.6 HDI

Član
Pozdrav drustvo..kao sto naslov kaze sta mislite o ovakvoj vozilici..trebam danas da dovezem kuci pezoa 307 1.6 HDI 110 KS. Posto se nikad nisam susretao sa peugeot-om..ima li neko par dobrih savjeta,kako sta gdje,na sta da obratim posebnu paznju..itd..posto sam cuo od ljudi da su im skupi djelovi "papreno"..da li je to istina:icon_question:..i ako ima neko u blizini tuzle..nekog "finog" servisera za pezoe neka mi javi molim vas..nadam se da ove price o bezoima nisu tacne..unaprijed hvala...

Edit :

Evo slikice usput

pezo1.jpg

pezo2t.jpg

pezo3.jpg

Član
Kod nejga trebas obratiti paznju na stanje FAP filtera a to ti svako moze vidjet dijagostikom..
Dijelovi nisu skupi kao sto se prica, a sto se servisa tice imas na sve strane..
Ako sta trebadne javi se posto imam puga 307 3.ca godina ;)

Član
Grga je napisao(la):
Kod nejga trebas obratiti paznju na stanje FAP filtera a to ti svako moze vidjet dijagostikom..
Dijelovi nisu skupi kao sto se prica, a sto se servisa tice imas na sve strane..
Ako sta trebadne javi se posto imam puga 307 3.ca godina ;)

Hvala vam svima...evo dovezao sma danas.. ..:D jaci od mog golfica 1.9 TDI :D fino ide..isao sam mehanicaru kaze neke sitne..stvarcice..da se zamjene..seleni i tak to..ulje filtere obavezno mjenjam :D u svakom slucaju hvala vam ..

I da ako neko zna kako da rijesim problem sa radiom..nece da "uvuce" cd unutra...radi sve super al nece da primi "uvuce" cd

Ako imate kakve savjete u vezi pezoa javnite..hvala pozz

Dosta cesto im ide turbina , al ajd ako kupis onda cu ti reci na sto trebs obratiti paznju da bi to sprecio...

Član
adnan_core je napisao(la):
Dosta cesto im ide turbina , al ajd ako kupis onda cu ti reci na sto trebs obratiti paznju da bi to sprecio...

Kupljen..je super..autic..ima neki sitnica za promjenit al to je to :D A sta je problem reci ?