Lijep pozdrav kolege vozaci ....
E ovako da i ja prestavim svog lavica, riječ je o Peugeot-u 206 2.0 HDi 66kw (90ks)
inace jako dobri i izdrzljivi motori.
Takođe mogu dobro da povuku, kupljen je prije dvije godine preso oko 140 000km, imao sam dosta problema i ulaganja jer je stari vlasnik lose odrzavao. Na njemu sam moro mijenjat diznu (koja je stradala radi sipanja loseg goriva), farbanje haube i zadnjeg desnog blatobrana, sajla kvacila, moro sam mijenjat prednje selene, karter bio probjen,prednje kocnice komplet ... Trenutno cekam kilometar sat (i on je nazalost stradao "pocrkali motorici") koji bi trebo doc sledece sedmice iz francuske i to bi bilo to sto se tice problema.
Od dodatnih stvarki sto sam uspio uradit na njemu su:
-Sporski auspuh sa krom nastavkom
-Crom okvirovi za tablice
-Lajsna na gepeku u boli auta
-Koza u autu
Trenutno je na zimskom setupu (nove zimske gume SAVA 195/65-R14)
Nadalje u potrazi sam za felgama i ljetnim gumama, spojlerom na gepek..
U planu je i farbanje ovih crnih lajsni u boju auta kao i farbanje haube u krova u crnu, ugradnja xenona, presvlacenje tapacirunga na vratima u kozu, kao u uređivanje autoakustuke...
Sve ponude, pohvale i kritike su dobro dosle...
E ovako da i ja prestavim svog lavica, riječ je o Peugeot-u 206 2.0 HDi 66kw (90ks)
inace jako dobri i izdrzljivi motori.
Takođe mogu dobro da povuku, kupljen je prije dvije godine preso oko 140 000km, imao sam dosta problema i ulaganja jer je stari vlasnik lose odrzavao. Na njemu sam moro mijenjat diznu (koja je stradala radi sipanja loseg goriva), farbanje haube i zadnjeg desnog blatobrana, sajla kvacila, moro sam mijenjat prednje selene, karter bio probjen,prednje kocnice komplet ... Trenutno cekam kilometar sat (i on je nazalost stradao "pocrkali motorici") koji bi trebo doc sledece sedmice iz francuske i to bi bilo to sto se tice problema.
Od dodatnih stvarki sto sam uspio uradit na njemu su:
-Sporski auspuh sa krom nastavkom
-Crom okvirovi za tablice
-Lajsna na gepeku u boli auta
-Koza u autu
Trenutno je na zimskom setupu (nove zimske gume SAVA 195/65-R14)
Nadalje u potrazi sam za felgama i ljetnim gumama, spojlerom na gepek..
U planu je i farbanje ovih crnih lajsni u boju auta kao i farbanje haube u krova u crnu, ugradnja xenona, presvlacenje tapacirunga na vratima u kozu, kao u uređivanje autoakustuke...
Sve ponude, pohvale i kritike su dobro dosle...