Morao bih ga vagati maxuz da ti kažem, pošto mi je u saobraćajnoj 0 stoji XDMeni je 206ica jedan od najljepših gradskih autića.
Koliko je težak taj auto?
Zavisno od proizvođača, tu je to negdje sa rukama. Mene je prije mjesec remen, španeri i roleri i sve oko tog remena izašlo oko 150KM.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
70KM ti je neka okvirna cijena.Koliko mogu biti ruke zamjene seta kvacila za 2.0 hdi 307
Startna i najniža moguća cijena.70KM ti je neka okvirna cijena.
Sent from my E2303 using Tapatalk
Zato sam i naveo dok mi ne dosadi, lonac sam sačuvao, taman da ga probam očistiti malo unutraNemoj se sramotiti,dizlo je to,furaj kulturu ili kupi benzinjaru kakvu
Sent from my E2303 using Tapatalk
Od mog zadnjeg posta, dosta mehanike sređeno.
Zamijenjena 2 nosača motora tj. selen nosač motora i mjenjača i "bomba" nosač, kupljeni novi u Motorexu, 120 KM sa rukama.
Zamijenjen stabilizator desnog točka, 40 KM sa rukama, zbog loše kugle zamijenjena lafeta na lijevom točku, 90 KM sa rukama.
Zamijenjena podloška 1 dizne koja je pravila problem, oko 35 KM sa podloškom, rukama i testiranjem.
Zamijenjen set prednjih kočnica, stavljeni novi Textar diskovi i Textar pločice, u kompletu sa rukama 180 KM.
Prenese me luda, u subotu odem u Dodex i skinem i zadnji lonac sa auta, tako da je sad "strejt pajp" auspuh, dok mi ne dosadi, sad brujim po gradu