8 v nema sanse da mu ide preko 180 niti 180 , sat mu laze 20ak kmh i nista cudno.Noviji auti koji imaju top speed oko 185 redovito pokazuju 220,provjereno,mjereno Uzmi navigaciju i gle cuda sve se obicno poklapa sa tvornickim podacima .Mali tvornicki trikovi,a imaju pravo na to,ko bi kupio novi auto koji nemoze preko 180 kmh Inace svi jaci hatchevi su jako startni auti jer su lagani ali neki veliki top speed im nije vrlina jer je on stvar konjaze,tezina je nebitna.Zato tvoj Volvo koji je tezak dosta ima veliki top speed iako ce ga na 402m neki npr ovakav Pug od 150 ks potuci bez problema .CoL3 je napisao(la):8v je u marka,al eto tu je to,malo koji sat ne laze,moj bivsi volvo je imao po katalog max speed 200 dok sam ja gulio preko,ovaj sada ima max speed 235 po katalogu,nisam jos toliko uspio,ali po satu on moze mnogo vise kako sam viđao videe
dok ovaj u ogia isto stvarno fino se vrti,i njemu je po katalogu 200max,do 100 9.4,sto je jako fino za ovaj autic:icon_biggrin:
dellas je napisao(la):Saxo 1.4 8v 75 ks koji sam imao je isao do 200 na cajgeru, a lagao je sat prema gps-u na 120 za 4-5 km.
GTI FAN je napisao(la):8 v nema sanse da mu ide preko 180 niti 180 , sat mu laze 20ak kmh i nista cudno.Noviji auti koji imaju top speed oko 185 redovito pokazuju 220,provjereno,mjereno Uzmi navigaciju i gle cuda sve se obicno poklapa sa tvornickim podacima .Mali tvornicki trikovi,a imaju pravo na to,ko bi kupio novi auto koji nemoze preko 180 kmh Inace svi jaci hatchevi su jako startni auti jer su lagani ali neki veliki top speed im nije vrlina jer je on stvar konjaze,tezina je nebitna.Zato tvoj Volvo koji je tezak dosta ima veliki top speed iako ce ga na 402m neki npr ovakav Pug od 150 ks potuci bez problema .CoL3 je napisao(la):8v je u marka,al eto tu je to,malo koji sat ne laze,moj bivsi volvo je imao po katalog max speed 200 dok sam ja gulio preko,ovaj sada ima max speed 235 po katalogu,nisam jos toliko uspio,ali po satu on moze mnogo vise kako sam viđao videe
dok ovaj u ogia isto stvarno fino se vrti,i njemu je po katalogu 200max,do 100 9.4,sto je jako fino za ovaj autic:icon_biggrin:
ZELA GTI je napisao(la):Nije samo do toga, obične limuzine iste snage kao hot hatchevi imaju veću krajnju brzinu zbog manjeg otpora zraka.