Član
Kupljen prije skoro dva mijeseca. Presao 124000, ima servisnu knjigu u super stanju. Jedva dosao do Sarajeva iz Banja Luke, jer mu je postroj bio u kriticnom stanju. Nakon toga sutra dan idem i mijenjam cijeli postroj i na veliki servis, moze se reci da je generelaka uradjena komotno. Onda spada auspuh na sred skenderije i tu uzimam krpu i vezem za nosac i odma takav idem do Kiseljaka da se mijenja komplet auspuh. Prije dva dana promijenjena vodena pumpa, svo remenje i ostalo vezano za to Mjenjao sam zvucnike, sam skidao plastike, jest mi bilo malo potesko ali se isplatilo. Imao sam planove za tuning i skupio sam bio para podosta ali ovo servisiranje mi je sve uzelo. Ima moderni aux hahahah dere Gangnam kod sebilja sto je najvaznije ahahahah Makar sad znam da sam miran na duge staze. U subotu ili nedelju ide Amaru (Zmayichu) da se krov crni stavi, ne karbonski i da se stavi onaj ajkulin rep isto crni Malo se poprica, odvoji svake sedmice dva sata na ciscenje. Svako ko je usao pohvalio je da auto mirise i pita kako to odrzavam
Ima slika sad i svega ali da ne zamaram sad. Ovo su radovi a bit ce ih masala. Tako da cemo se druziti jos masala
Ima slika sad i svega ali da ne zamaram sad. Ovo su radovi a bit ce ih masala. Tako da cemo se druziti jos masala