@vlado85
Ima čini mi se kod Neškovića za 25km a kod onog u Dunav osiguranju je čini mi se 30km. Ali mislim da ćeš džaba napuniti, nije se to tek tako moglo isprazniti, negdje pušta.
Što se tiče airbaga, pogledaj kakva je situacija ispod sjedišta, možda je instalacija u prekidu od čestog pomicanja sjedišta.
Vec sam ti to napisao na prvoj straniciPozdrav raja.
Testirao sam Pežoa najzad malo na otvorenom. Išao do Beograda, malo po gradu i nazad. Prešao oko 640 km, potrošio 33 l. Što je 5,2 l u prosjeku. Više od pola puta sam koristio klimu i do tamo sam vozio četvero sa stvarima. Znači bio sam pun. U povratku prazan.
Znači da je sve kod Pežoa OK. To što troši 10 l po gradu, je zbog načina i potrebe vožnje na kratkim relacijama.
Da al eto on napisao 10,ti velis 8,no nebitno,meni to nema smisla i dalje sam pri tome da auto nije ispravno ili se neadekvatno vozi...zzJeste OK, nemoj bezveze da pišeš. Fabrički je potrošnja 8.2, a misliš da nisu slagali?
Pa eto gledaj,niko ne osporava fabriku,pise kombinovana oko 6 i to ja i pricam,sad da mu u gradu uzima 10 u normalnim uslovima je stvarno nemoguce,zato velim da postoji problem,ili u nacinu voznje ili u automobilu.Jebiga, ti ispade bolje znaš od fabrike.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk