dellas je napisao(la):P.S. Ko je koga zajebao?
dellas je napisao(la):Srecno, dobar autic
P.S. Ko je koga zajebao?
Ma maloprije me malo baci .. a tek sam uzeo auto i nadam se da cu skuziti ..ma i ja sam mislio oko 2 - 3cm jos spustit.. a moram sutra jos ulje provjeriti i to je to .VR6Boki je napisao(la):Pravu si jurilicu uzeo, valjda te zela upozorio na nemiran straznji kraj, ne vozi ga prebrzo krivinama dok ga malo ne upoznas :icon_biggrin:
Kad ga skuzis, uzivat ces super i bit ces medju najbrzim, al do tada pazljivo, da se ne zavrtis gdje, posebna paznja po kisi.
Sto se tice spustanja, zela ga je vec spustio nekih 2 cm ak se ne varam, vise od toga ja nebi isao sa tim autom.
Nazad su ti torzije, naprijed su klasicne spiralne opruge.
previse je tpMTR je napisao(la):e jes ga spustio halal mu cuna , treba to jos bar 15 centi dole
ma necu .. NJEZAN SAM JA PREMA AUTU !OggyBoy je napisao(la):dellas je napisao(la):P.S. Ko je koga zajebao?
Ma zajebao ga Zela, već se pohvalio.
:lol:
Moje mišljenje o ovom autiću se već zna. Nadam se da će još dugo biti u životu i da mu nećeš odmah dušu iščupati.
GTI FAN je napisao(la):Jel ovo sad bivsi Zelin pug :icon_biggrin: .Dobar autic si uzeo kolega a zvrk je pravi,imao sam priliku vidjeti kako to cudo ide imogu ti samo reci da imas brz autic
da da stavio mi je Dario LeD OSVJETLJENJE .. i hvala .. a morat cemo i unutra jos one 2 sijalice zamijeniti .. sinoc sam kod stanica u krivini 120 LOLLDDaarriioo je napisao(la):neka nino:icon_cry:
nisi mene stavio da sam ti uradio SMD osvjetljenje.... neka neka :icon_rolleyes:
A auto je predobro i ja sam prezadovoljan ,, ma nece ostati samo jedna .bar se nadamZELA GTI je napisao(la):Evo da se i ja javim:icon_biggrin:
Nino rekao sam ti da mali sepet nije obični mali autić. Izgleda bezazleno no potrebno je dosta prakse da možeš iskoristiti 100% njegovog potencijala. Nije bitno koje auto je iza tebe, +200,+300 ks, na krivudavim putevima nitko ne može pratiti malog puga. Provjereno dosta puta:icon_biggrin:
Auto je održavano i paženo, kao i svako moje auto Tu ne računam povremeno deranje do 7500 rpm, sam si vidio kako motor voli slatko da se vrti Pazi na ulje, ne gazi ga hladnog i imati ćeš auto koje može otpuhati 99% auta na našim cestama. Uz vanjsku potrošnju od 5.5-6 litara:icon_smile:
MTR: Između gume i blatobrana mogu stati 2 prsta. Ne bih baš rekao da mu je potrebno dodatno spuštanje. No bože moj, nema svatko iste pretenzije. Mislim da je trenutno savršeno podešen. Ne ubija bubrege a nije baš tanker po krivinama.
Nino sretno i polako. U BiH koliko znam imaju trenutno 2 gti-rallye 106-ice. Nemoj da ostane samo jedna:lol:
A planiram sad rore ..vec je kod majstora stavlja ih .. i ulje mijenja..petko.89 je napisao(la):lepa kola,dosta ocuvana.....sta planiras dalje....???
hhah ma dobar je ZelaBaXRS4 je napisao(la):Sretno samo nemoj naslijediti Zelino ponašanje :lol::lol::lol::lol:
Hvala drug!GaRGa je napisao(la):sa srecom i nek te bolje slusa nego Zelu
bikeralex je napisao(la):da zazelim srecu, i da kazem da si uzeo pravo auto,iskreno kada bi birao izemdju alfe i ovoga puga isto bi uradio ko i ti,ovo su male picilice koje treba cjeniti i cuvati
sretno