Perete li auto dok je ovaj - (mraz)

Perete li auto dok je ovaj - (mraz)

Član
ja uzmem sad ovog friskog snijega i nabacam malo na auto i ubacim u garazu i ukljucim grijalicu i otopi se sve :D a tople naspem u neku spricu slicnoj kao za voce i poprscem oko guma i pod malo i poslije dodjem i pometen vodu vani :D
 
Član
-sanja- je napisao(la):
ja sam prije 2 god oprala na praoni u toploj vodi pa nakon pola sata nisam mogla vrata otvoriti, pametnije je cekati sunce :)

isto mi se desilo prije 2 sedmice :D kad nisam kedere pocupao :icon_biggrin:
 
Član
Ja operem na praoni i onda pravac u neki trzni centar (podzemnu garazu) najcesce praona kod mosta Suade D. i onda na -3 u BBI, popijem kafu, auto se okapa tj. osusi i onda pravac kuci. Tako radim svake sedmice barem dva puta jer mi auto vani stoji, kafu cesce pijem:) Nisam imao loseg iskustva do sada.
 
Član
ne perem po ovom minusu i u garazi mi je -2C ili -6, samo sto ne puse i ne pada unutra... cekam barem nulu, da ne ledi i sapiranje na samousluznoj :icon_biggrin:
 
Član
Prao sam svakih desetak dana dok nisu ovi žestoki minusi krenuli, a od tada stalno se vozi po snijegu na kojem nema soli pa ga i ne perem. I bez pranja jedva otvorim vrata kad se snijeg na njem u otopi pa smrzne :icon_confused:
 
Član
Ne perem cisto je samo ima malo dole po pragovima snjega a to se pomalo topi u garazi je -9 a nedavno je bilo -12 tako da nema smisla prati jedino ako kako napravim toplu vodu iz kuće možda ga i operem;)
a ako operem u praoni do kuće se opet zaprlja tj zaljepi snjega kad bude suha cesta onda cu otići oprati;)
 
Član
Evo mjesec dana je kod mene i još nije oprat. Samo da otopli, pa da ostavim kokosov šampon da djeluje, ima da se uzmiriše jorgovan moj medeni. :icon_biggrin:
 
Član
edo_benz je napisao(la):
koja su djeca bogami ste aktivni :lol:

ima jos par trudnica u krugu od 50-100 metara:lol:
sta ti mislis kako bi ja prao auto, svako od ove djecurlije dobije po komad spuzve, ja nakvasim auto i dok se okrenem oni ga istrljali, ja saperem i bog te veselio, cirka 5 minuta pranje:icon_biggrin:
 
Član
Jesu ovo felge od keca ko u mene :lol:
Ni ja svoje nisam prao odavno, prljav je al jbg bar se mogu vrata otvorit :lol:
 
Top