Član
ja to nikad nisam rekaoA da je otvorio novu temu, rekli bi sto otvaras, potrazi malo po forumu?!
ja to nikad nisam rekaoA da je otvorio novu temu, rekli bi sto otvaras, potrazi malo po forumu?!
Ma govorili su Zond na Ilidži kod Prominga ali nesta govore da ne rade više,pa da li je to istina?bilo je negdje po 16 KM ako se dobro se sjećam, znaće neko od kolega koja je firma u pitanju.
Maja gume se radnja zove a nalazi se na socijalnom kod z.s.c skole prema merkatoru[url=http://www.noelshack.com/2015-32-1438965821-screenshot-2015-08-07-18-06-29-1.png][/URL]
Gdje se mogu naci ove patosnice u Sarajevu ? ili malo sire ... za Audi A4 B8 S-Line
Ja sam neki dan slucajno vidio u bingu platnene kao sto imam u autu idu po modelu auta cak imaju rupe za ono kacenje za pod kao orginal, mislio kupit viska jedne ali kako nije bilo za moje auto cijenu nisam vidio.Gdje ima patosnica uraditi po dimenzijama u Sarajevu za solidnu cijenu sada,sta je sa tim kod prominga ?
Maja gume se radnja zove a nalazi se na socijalnom kod z.s.c skole prema merkatoru