GOLF TZ je napisao(la):gdje t ije poklopac za prskalicu fara.....:lol::lol:
black_devil je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):gdje t ije poklopac za prskalicu fara.....:lol::lol:
cekam to da mi dode..neko mi skino
abdulmalik je napisao(la):drug ja bi ti ipak preporucio da gewinde ne stavljas,zbog sljedecih razloga:
1. auto ce biti previse nisko,jer jednostavno neces moci odoljeti navojima.uvjek ce biti haj jos malo,pa jos malo..
2. auto ce biti previse stabilno,i zbog toga ces ga vise goniti po krivinama,znaci trpe lezajevi,kugle,krajnice itd...
3. voznja ce biti previse tvrda,shodno tome tvoji starci ce izgubiti volju da se vozaju passanerom...
4. kola ce izgledati premocno na gewindama,sto znaci da se povecava mogucnost da ti ljubomorni ljudi naprave kakvu stetu (da ti fleksaricom uniste navoje ne daj Boze).
zakljucak:unatoc svim negativnostima montiraj sto prije
tibor987 je napisao(la):abdulmalik je napisao(la):drug ja bi ti ipak preporucio da gewinde ne stavljas,zbog sljedecih razloga:
1. auto ce biti previse nisko,jer jednostavno neces moci odoljeti navojima.uvjek ce biti haj jos malo,pa jos malo..
2. auto ce biti previse stabilno,i zbog toga ces ga vise goniti po krivinama,znaci trpe lezajevi,kugle,krajnice itd...
3. voznja ce biti previse tvrda,shodno tome tvoji starci ce izgubiti volju da se vozaju passanerom...
4. kola ce izgledati premocno na gewindama,sto znaci da se povecava mogucnost da ti ljubomorni ljudi naprave kakvu stetu (da ti fleksaricom uniste navoje ne daj Boze).
zakljucak:unatoc svim negativnostima montiraj sto prije
1. Auto nikad nije previse nisko dok ne pocne cesati plastikom motora zemlju
2. Ti bi j*ao a da ti neudje ( kako kaze grug TRizex)
3.Nece, auto je puno tvrdje i gluplje se ponasa samo na oprugama, gewinde imaju povratnu akciju, odnosno reakciju i dost adobro upijaju rupe, pogotovo weitec...
4, Izvini, oprosti ali ne pricaj bedastoce...kad spusti auto ne mozes prst gurnut izmedju blatobrana i gume, a kamoli flexu ili nedaj boze nesto sa ostricom...a i kako ce doprijeti od tocka
5 Molim suzdrzite se od suvisnih komentara ukoliko n eznate sto pricate...gewinda nikad nikom stetu nije nacinila, osim ako vlasnik nije totalni idiot pa ne zna granicu auta, pa ga tjera van tolerancije fizike i prokliza i opali u drvo/brdo/banderu/bakicu na pjesackom ili trotoaru...
dadao_style je napisao(la):druze skinu gume rastavi ovo kako treba nadji neki stol stari fino to sve prešlajfaj da se skine masnoća onda udri sa kredama ili pastama sorry gledam te isto koda se patiš tako na zemlji nema od toga nista sretno dalje