sandy_mo Član 22.10.2009 #211 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike uu svaka cast extra uradjeno bas se sjaji
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike uu svaka cast extra uradjeno bas se sjaji
bad_look Član 23.10.2009 #212 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike Extra ispalo,nego koliko će me doći da ti golfa dovučem da mi ispoliraš kad imaš ovakve živce,a i znaš..heheheh..pozzz
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike Extra ispalo,nego koliko će me doći da ti golfa dovučem da mi ispoliraš kad imaš ovakve živce,a i znaš..heheheh..pozzz
pioneer_09 Administrator 23.10.2009 #213 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike odlicno je ispao svaka cast
arminnn Član 23.10.2009 #214 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike pajo gori samo mu zasundjeraj i prednja stakla
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike pajo gori samo mu zasundjeraj i prednja stakla
Frenkie-3B Član 23.10.2009 #215 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike ma krsina zesca :lol:
LSD Član 23.10.2009 #216 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike heh sta mu uradi jbt
black_devil Član 23.10.2009 #217 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike Armin nece ici,evo bio danas na tehnickom i rekli mi da moram skidati zadnju..Jer necu proci tehnicki,, Frenki Frenki:smajli04::smajli04: A ovo sam morao da uradim to mu je trebalo... PozdraVW
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike Armin nece ici,evo bio danas na tehnickom i rekli mi da moram skidati zadnju..Jer necu proci tehnicki,, Frenki Frenki:smajli04::smajli04: A ovo sam morao da uradim to mu je trebalo... PozdraVW
black_devil Član 25.10.2009 #218 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f8hC70YmJcI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f8hC70YmJcI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_Sanirana Steta,i Poliranje-Nove Slike <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f8hC70YmJcI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f8hC70YmJcI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
OggyBoy Član 26.10.2009 #219 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT Ko ovdje koga kopira na videu sto se tice fela?! :lol::lol::lol:
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT Ko ovdje koga kopira na videu sto se tice fela?! :lol::lol::lol:
badboy Član 26.10.2009 #221 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT dosadilo mi da pisem dobarrrrrrrrrrr passattttttttttttttttttttt negoo jesi puno cekao pare od osiguranja
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT dosadilo mi da pisem dobarrrrrrrrrrr passattttttttttttttttttttt negoo jesi puno cekao pare od osiguranja
Frenkie-3B Član 26.10.2009 #222 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT nije los video drug,mada si mogo malo vise efekata ubacit
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT nije los video drug,mada si mogo malo vise efekata ubacit
black_devil Član 26.10.2009 #223 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT badboy je napisao(la): negoo jesi puno cekao pare od osiguranja Kliknite za proširenje... pa nisam bas racunao koliko...mislim da su prosla dva mjeseca...
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT badboy je napisao(la): negoo jesi puno cekao pare od osiguranja Kliknite za proširenje... pa nisam bas racunao koliko...mislim da su prosla dva mjeseca...
Sene336 Član 26.10.2009 #224 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT :blackknight: super clip!!! al ti lijepo pere zenska auto milina :dojke:
RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT :blackknight: super clip!!! al ti lijepo pere zenska auto milina :dojke:
mirzaa3 Član 26.10.2009 #225 RE: Passat_Black_Devil_V.Kladuša_NOVI VIDEO PASSAT dobar klip , passat jos bolji..pozz