sandi_azra Početnik 18.02.2010 #2 daj podatke o autu ... i vise slika . unutrasnjost i tako ... a mogu sam rec na prvi poglet extra ocuvan i lijep
daj podatke o autu ... i vise slika . unutrasnjost i tako ... a mogu sam rec na prvi poglet extra ocuvan i lijep
elvis022 Član 18.02.2010 #3 Auto je 2004 godiste Snaga motora 74kw Trenutno nemam slika unutrasnjosti, al bit ce..........
C cera-fiero Član 18.02.2010 #4 sta reci mislim novo auto,ne znam ko moze naci manu.....................
elvis022 Član 18.02.2010 #7 Frenkie-3B je napisao(la): lijep passaner pravo,cuvaj ga dobro Kliknite za proširenje... hvala........vjeruj bolje ga cuvam nek samog sebe..........
Frenkie-3B je napisao(la): lijep passaner pravo,cuvaj ga dobro Kliknite za proširenje... hvala........vjeruj bolje ga cuvam nek samog sebe..........
elvis022 Član 18.02.2010 #9 GTI 16V je napisao(la): Lijep passat ,bas djeluje ocuvano mada place za vecim felgama Kliknite za proširenje... felge su u planu ovog ljeta............u potrazi sam
GTI 16V je napisao(la): Lijep passat ,bas djeluje ocuvano mada place za vecim felgama Kliknite za proširenje... felge su u planu ovog ljeta............u potrazi sam
Amel SF2 Član 18.02.2010 #10 Lijep Passat vidi se da je auto ocuvano i da se cuva i to mi jako svidja Sto se tice felgi meni su i ove serijske lijepe mada nikad nije lose da se stave vece
Lijep Passat vidi se da je auto ocuvano i da se cuva i to mi jako svidja Sto se tice felgi meni su i ove serijske lijepe mada nikad nije lose da se stave vece
Astra Član 18.02.2010 #13 pravo ocuvan i lijep auto, moze se on odlicno srediti! samo ga pazi i mazi..