Znam. Kod mene je klasicno spojler sa dvije cijevi s jedne strane i ne planiram razdvajati na 2 strane nego samo staviti ove ukrasne inox nastavke. Mislim da bi dosta doprinijelo izgledu ali malo mi se neda traziti majstora koji ce mi inox variti.Ja sam skinuo komplet zadnji lonac i onda navario te rore...samo da znas difuzor nije isti za karavan i za limuzinu
Dobio si bas dobar R36 izgled, svaka castNapravi ovako kao sto sam ja na b6 uradio. Mislim da nije lose ispalo...
Da mogu i tako da napravim ali ne znam bas kad bi tako nesto pravio radje bi nasao nastavke sa dvije rore pa postavio samo na lijevoj strani gdje tvornicki dodju..Jer mislim da na onaj moj nastavak branika zadnjeg nebi bas pasalo da stavim po jednu roru na obje strane jer bih morao desnu stranu da sijecem pa da postavim nastavak auspuha i mislim da nebi bas dobro izgledalo...Po mome ili da napravim chrom okvirove na obje strane jer imam ocrtano vec na tom nastavku i odsjecem svoje nastavke auspuha i sakrijem iza ili samo jednostavno postavim dva chrom nastavka rora na lijevoj strani vidjet cu jos kad dodje na redNapravi ovako kao sto sam ja na b6 uradio. Mislim da nije lose ispalo...