Da se nadovezem sto se porijekla tice,Šteta što nisam otvorio novu temu za gume možda još nekom bude trebalo da lakše nadje, ali može i ovako. Dakle gume sam probao svakako na kiši, po suncu, na auto cesti... samo još na snijegu nisam. Guma ko guma je dobra, nemam ja tu šta puno filozofirati, ja ne planiram mjenjati.
Ugl imam komšiju koji radi u Savi on kaže da se Intensa UHP pravi sa Goodyearovom tehnologijom, i da ne zaostaje puno za istim. Takodjer razlika postoji izmedju Save koja se pravi u Sloveniji i one koja se pravi u Poljskoj tako da u Bosni pazite na to, mozda prodaju ove iz Poljske koja je jeftinija i losija.
Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk
Sa ovim adapterima orginalni farovi moraju imati elektroniku na sebi ili ne? Inače u slo mi traže 1000 eura da stave orginalne nove, u bosni za polovne 1200 km i moje stare farove. Ovo je najjeftinija solucija osim ako ne treba elektronika onda je to druga priča.Ja licno bi stavio orginalne Xenon Farove . Sa ovim adapterima koji kostaju 49 Eura trebalo bi ici relativno brzo https://www.kufatec.de/shop/de/volkswagen/passat/passat-b7/adapter-xenon-scheinwerfer-vw-passat-b7
Ostalo je sve stvar kodiranja. Mozda budes morao promijeniti Bordnetz Stojergeret ali to zavisi od modela.
Orginal znaci 1200 km sa ugradnjom, ovi depo 800 km bez ugradnje. Mislim da je bolja opcija dati jos 400 km vise i staviti orginal. Jel spricaljke zakonom moram imati ili??
Da da
U austri moras zakonom imat spricaljke i automatsku nivelaciju,nemozes tehnicki proc ako nemas.Predpostavljam da je i u sloveni tako
Sve sam uradio do djela kad treba tipke izvaditi, e to me zeza, ne znam jel ima koji vijak i kako je napravljeno, a na internetu nema videa kako da skinem tipke, ako mozes to da mi objasnis, ledice dolaze za koji dan.Da bi izvadio komplet pepeljaru moras izvadit pepeljaru gdje se otresa hehe i ispod imas 2 vijka, skini kozu mjenjaca ona se mora jako povuci da bi spala al opet pazi da ne slomis nesto, zatim moras skinuti i plastiku gdje su dugmad Auto Hold itd. i ona se samo izvlaci malo je teze ali polako samo. Mislim da ce smetati i blenda oko klimatronika moras i nju skinut i ona je samo zakacena ali opet polako imaju oko 4 zakacke vuci na svakom mjestu ravnomjerno i mora spast hehe
EDIT: Jos nesto, kad skines ovu lampicu Passenger Airbag OFF ne ukljucuj kontakt sve dok je odpojeno jer ce ti ostat greska Airbaga koja se mora skinut dijagnostikom