hahahha, sto se ismijah
Ja sam plakao kad sam citao temu za vodu u faru... Stvarno ako igdje ima bisera ima ih ovdje :-D
hahahha, sto se ismijah
hahahahProbaj probusit rupu ko i na faru
Probaj probusit rupu ko i na faru
Hahahahhah....kraj...motaj kablove, gasi internet.Probaj probusit rupu ko i na faru
Mi smo bolan prinuđeni da ovo gledamo, što bi rek'o Arsla, Boga vjeruj mi da je situacija sledeća
Ma u redu je. Rijesili smo problem s tim.Imas dva releja u samoj elektronici odnosno modulu koji zajedno preko tiristora napajaju motore naponom.
Eto jel dovoljno?
Ako imas malo elektrotehnickog znanja mogu ti nastaviti objasnjavati i slike postaviti sta da uradis da popravis modul.Ako nemas da se ne peglam bezveze da ne zapalis cijelo auto
Ohladi momak, dosadan si.Imam vodu u koljenima, da ih probusim da istekne voda ?
Kako ste rijesili,haj podjeli sa rajom. Nemoj samo tajnu za sebe cuvatiMa u redu je. Rijesili smo problem s tim.
A da li si realan , ismijah se ko budalaImam vodu u koljenima, da ih probusim da istekne voda ?
Neozbiljni ste totalno (cast pojedincima) za saradnju.Kako ste rijesili,haj podjeli sa rajom. Nemoj samo tajnu za sebe cuvati