Imas u vcds tu opciju. Use fog lights as drl ili daytime running light via fog light. Tako nekako pise. Nisam siguran.Kako si kodirao to? Cim das kontakt pale se maglenke i pozicije jel? Ja imam senzor fabricki ali mi nista ne znaci jer svjetla moraju svakako se paliti stalno ...
Kod mene fabricki comfortline ali ima sve te opcije.Meni je 2006 godiste highline ali izgleda da bordnetz ne podrzava jer nemam tih opcija
Nemam licno vcds. Ovo mi je momak jedan uradio. On to ima duze vrijeme, nekad davno kupio. Vjerujem da je neka starija verzija oko 15.0 ali ne bi ti to trebalo imati nikakvu ulogu.Koji ti je vcds?
U kojem modulu si to pregledavao?Meni je 2006 godiste highline ali izgleda da bordnetz ne podrzava jer nemam tih opcija
Moguce da je 23 byte Bordnetz pa ti fale neke opcije. 30 byte Bordnetz ima vise opcijaMeni je 2006 godiste highline ali izgleda da bordnetz ne podrzava jer nemam tih opcija
Lijeva strana je druze vozaceva strana, desna strana je suvozaceva strana.poz drugari imam passat 6 2006 godina,highline oprema, imam problem sa levim zvucnikom u vratima (suvozaceva strana) ima li neko da proda i koji tu ide uopste i ako ima neku multimediju jeftinu da izbacim fabricku koja nije ni mp3 LP
Lapsus sam napravio desna stranaLijeva strana je druze vozaceva strana, desna strana je suvozaceva strana.
Bez obzira, odes na otpad i kupis originalni zvucnik, blaupunkt , 50w su oni. Ja sam 20 KM placao jedan kad sam uzimao za vozacevu stranu.
Multimedija imas raznih po piku. Koliko para toliko muzike.
Svako dobro...