lov2xlr8 je napisao(la):dobar passat,samo skini ove lajsne sa strana,bash mi nekako arizona tuning
gaga je napisao(la):jel ovo amerikanac?
koliko izađe da se doveze?
extra je
GTI 16V je napisao(la):Prelijep je passat ,samo felgice druge da mu nabacis i bit ce mjera!!!!
nedo023 je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):Prelijep je passat ,samo felgice druge da mu nabacis i bit ce mjera!!!!
Hvala druze evo bas sam sada napisoa u predhodnom postu i ja sam razmisljao o felgama i uzet cu ih 100 % sada kada budem u Bosni pa bi molio ako imate ikakavih prijedloga ili ideja za felge bio bi stvarno zahvalan
Sandro je napisao(la):ma pasat je sila, svidja mi se i unutra,
ko sto već rekose felgice i top je
GTI 16V je napisao(la):nedo023 je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):Prelijep je passat ,samo felgice druge da mu nabacis i bit ce mjera!!!!
Hvala druze evo bas sam sada napisoa u predhodnom postu i ja sam razmisljao o felgama i uzet cu ih 100 % sada kada budem u Bosni pa bi molio ako imate ikakavih prijedloga ili ideja za felge bio bi stvarno zahvalan
Da vidjela sam taj post ,a inace nisam drug nego DRUGARICA hehe:icon_smile:
Astra je napisao(la):imas u Amera Volan firma,cijeli forum tu uzima,neke OZ crne fele, pogledaj u mene OZ MSW ,na taj fazon nesto,ako su vec 17 onda idi na 18 ,meni je sad krivo sto nisam iso na 18
GTI 16V je napisao(la):
Astra je napisao(la):sve to pitaj amera, ima ga ovdje na forumu pa mu mozes poslat PM ili preko sajta od volana, on se razumije u dimenzije ET sve zivo ,18 mogu bez problema, a vjerujem da moze i 19 samo unaprijed provjerit profil gume da odgovora,tj. koji je preporucen od vw-a i et felge
GTI 16V je napisao(la):