Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ma znam, na ebayu su par dolara, ima i debljih, ali onako kontam i ja sebi nazad stavit, ako trebaju i sarafi onda mi skupa igranka za nesto sto i nije bas pod moranje
Treba on veću felgu i još u pod da bi se istakao, mislim da sam ga sad doveo u stanje u kom zaslužuje bit, da je uredan a da ti opet odvuče malo pogled kad prođe pored tebe.
Jedno pitanje.
Kupio sam passat karavan 2001 god. 1.9 tdi ( di ) crveno 96 kw.Sada me interesuje kako znam dali je b5 ili b5.5 ili neki drugi model po cemu se to zna?
Evo i slike iz gepeka.
Jedno pitanje.
Kupio sam passat karavan 2001 god. 1.9 tdi ( di ) crveno 96 kw.Sada me interesuje kako znam dali je b5 ili b5.5 ili neki drugi model po cemu se to zna?
Evo i slike iz gepeka.
nismo od davno ništa posebno radili po njemu, skupljam za druge felge 17 je premalo ciljam na 18x9.5 i 18x8.5 najvjerovatnije mercedes alphard ili 3sdm 0.05 ili 0.06
Napokon je pala odluka u vezi felgi, radi se o touareg atheo kao s slike. felge stižu za koji dan ali montaža neće još, trebam nabaviti adaptere i gume.