Član
RE: Passat B5.5 Highline (1.8T)
E tako evo konacno sam vam slikao po danu da vidite kako izgleda :icon_smile:
E tako evo konacno sam vam slikao po danu da vidite kako izgleda :icon_smile:
saleee je napisao(la):Msl bezveze niš to nije dok ne čučne,ako te zanimaju
imam plinske amortizere sa spuštenim šoljama za jedno 4-5cm
za 3bg-ea što bi tebi bilo sasvim dovoljno za prednji kraj...
saleee je napisao(la):Msl bezveze niš to nije dok ne čučne,ako te zanimaju
B.M - Floyd je napisao(la):saleee je napisao(la):Msl bezveze niš to nije dok ne čučne,ako te zanimaju
Koji kralj :lol:
B.M - Floyd je napisao(la):Trebalo bi ovo niže,ovako nisu došle feluge do pravog izražaja uopšte kao što treba .. Kakva je ovo parnica na vratima zadnjim lijevim ?
todorovic je napisao(la):Vrh masina drug, sve pohvale na izboru motora
Passat B5.5+ je napisao(la):todorovic je napisao(la):Vrh masina drug, sve pohvale na izboru motora
Hvala druze
Kako tebe slusa tvoja masina?
todorovic je napisao(la):Passat B5.5+ je napisao(la):todorovic je napisao(la):Vrh masina drug, sve pohvale na izboru motora
Hvala druze
Savrseno kako bi se reklo, neces imati sigurno problema sa ovim motorom, navozaces se :icon_smile:
dule73 je napisao(la):Moraćeš korisnicima koji gledaju felne da dijeliš rey ban naočare koliko su polirane
Passat B5.5+ je napisao(la):todorovic je napisao(la):Passat B5.5+ je napisao(la):todorovic je napisao(la):Vrh masina drug, sve pohvale na izboru motora
Hvala druze
Savrseno kako bi se reklo, neces imati sigurno problema sa ovim motorom, navozaces se :icon_smile:
Ma hvala bogu dobro me slusa za sad, al jesam odradio sve moguce servise i sve sto je potrebno da me posle nebi zezao.
Koje ulje ti sipas?
Meni pise da sipam Castrol 5w30 a kad sam zvao servis ovaj moj kazu mi da bi bilo naj bolje da naspem 0w30.
:icon_smile: