Član
Ma ja u doboju radio a taj sto je radio je rodjak tom sto rade u austriji remapovanjeko ti je radio jel taj iz Doboja, jer nisi iso u Brcko
Ma ja u doboju radio a taj sto je radio je rodjak tom sto rade u austriji remapovanjeko ti je radio jel taj iz Doboja, jer nisi iso u Brcko
Neki Cvijanovic gore kod usore je on odma, on je zastupnik za te ljude iz Austrije.ko ti je radio cipovanje u Doboju....kad budes prolazio zovi na fuka da vidimo kako vuce sa cipom
Ocete vi vozit dizele sviAha, kolko si platio cip kako se auto ponasa. Prijatelj je radio 1.9 tdi al pusi u p.m nesto su jebali mape, ima snage ima sve al cadi pa hoce vracat stare mape.....
Tako ce i bit kad se uhvati vremenaNis sad se provozas do SM-a da ti potvrdi te njutne i snagu msl 100km a mozda i kod njega dobijes popust
Hahah nije brate crkao, promijeno sam odmah osigurac sa 10 na 15 i to je toDobro legli satici, jesi spojio ono na stopkama, jel ti crko prekidac kocnice ?
Jebo majku gledam komplet si me iskopirao, mogo si odmah u startu uzeti od mene kola u fuullu , salim se malo, def. covjek koji non stop nesto radi oko auta jedan od rjetkih danas a i na ovom forumu bar koliko ja uspjevam pratiti . . .