Član
odlican passat druze, folije su mu legle ko budali samar
starac sada je leglo sve malo je reci perverzija ziva trebo si ici opet samnom za brcko..E tako evo slike, folije su Llumar 45% nisu ni crne ni braon nego su nesto kao pimijesana siva,crna i malo plavkasta, extra su legle ja nemam rijeci taman onako kako sam ja i mislio i kaze ovaj sa tim folijama neces imat ni problema sa policijom ni nista a stvarno je covjek odradio izgleda kao da su fabricke.
Na slikama su malo tamnije nego sto su ustvarnosti ili je to mozda sto je kisovito vrijeme i oblacno, a i malo su prljave bice bolje slike kad se izvremeni.
Hvala prijateljuodlican passat druze, folije su mu legle ko budali samar
Haha hvala brate, jbg trebo sam al nisam imo vremena stvanro, doso sam sav slomljen od puta auto prljavo mrsko mi bilo sredjivat prvi dan i tak da nisam nigdje iso.starac sada je leglo sve malo je reci perverzija ziva trebo si ici opet samnom za brcko..
230KM me izaslo al je covjek odradio stvarno malo recau folije su super, koliko te izaslo zatamnjivanje?
ovaj procenat mi se svidja, malo tamnije od fabrickog
ma znam, kod mene na oba auta isti procenat zatamnjenja, bas je mjera, ne treba tamnije. Po meni su folije bezveze kad ti poslije nemas fuknciju bocnih retrovizora, a ovo je taman. S ovim ti je sad auto jos ljepsi, na sivu boju ide samo tako, jos je passarati dugacak poprilicno pa jos bolje izgleda. na limuzini ne stoji ni u pola kao na karavanuHvala druze, al uzivo je sasvim druga prica
Upravo tako, i kadj e previse tamno jbg kao da i nije sajba kao da je plastika izgledama znam, kod mene na oba auta isti procenat zatamnjenja, bas je mjera, ne treba tamnije. Po meni su folije bezveze kad ti poslije nemas fuknciju bocnih retrovizora, a ovo je taman. S ovim ti je sad auto jos ljepsi, na sivu boju ide samo tako, jos je passarati dugacak poprilicno pa jos bolje izgleda. na limuzini ne stoji ni u pola kao na karavanu
Hvala brate
Hahaha i ja se pitamKoju posluku porati :-D :-D :-D