Član
corrado je napisao(la):Znači auto je passat iz 99', 1.9 TDI 110ks, ima 130tkm i sav taj vijek je svake godine u ovlaštenom servisu.
Danas idemo ja i stari na drive, ide sve normala vuče fino, popnem se na autoput.. u četvrtoj gas do daske, ide do 3k rpm ono normalno moglo bi se reć, i nakon toga samo "propadne" neide nikako, preko 130 nisam uspio nabit... I nema onaj svoj zvuk motor (za diesel u kabini je j*en zvuk).
Siđemo s autoputa, proba još stari... neide u svim brzinama preko 2.5/3k rpm ništa, ko da ima 70-80ks možda.
Onda u sljedećih sat vremena auto je bio 2x ugašen/upaljen, i vozim doma. Još uvijek neide kak treba, stanem na crveno na semaforu... i reko ajd idem probat, gas do daske... gume cvile... prva druga... ide ko ... ko da ima para za kaznu hehe
Odemo opet na autoput, 180-190... zimske gume a ide fino bez ikakvih problema...
Šta je to moglo bit? Meni se čini premda je proradio sam tako "u radu" da je možda nekakav senzor poludio pa možda "mislio" da je turbina riknula, začepio se il nešt... Uglavnom sad radi normalno, zvuk je normalan... Redovni servis je tek za 3 mjeseca, starom se baš i neide sad na to ranije premda ide auto opet kak treba, al šta je to bilo.....?
MENI SE TO DESILO PRIJE PAR DANA NA MOM TOLEDU,ISTI JE MOTOR KO TVOJ,JA GAS ON JEDVA 100 NABERE,BIO PROBLEM U GORIVU,KAD SAM NASUO NOVO GORIVO IDE KO MINA,PAZI GDJE SIPAS