Član
Hvala puno drug i tebi sve najbolje u daljim radovimaPassat je uživo puno ljepši, i druže svako dobro u daljnjem radu...
Hvala puno drug i tebi sve najbolje u daljim radovimaPassat je uživo puno ljepši, i druže svako dobro u daljnjem radu...
Jesam mislio al nisam mogao naci jbga ma i ovako je dobro za ovu sezonu ja mislim da je gotovo hihi a jesu premazana su i parkiran u garazuKad si vec to sve mijenjao, trebao si nabaviti srednju konzolu tj naslon za ruku od ovog passata 3bg kao u mene puno je lepsi od tog iz 3b
Al bitno je da se nesta desava i radi je li tako? Dobra sjedista samo ih malo sredi msm premazi zastitom.
A sta bi takav je zivot nas tunera nikad kraja heheMa i dosta je vjeruj mi al svake godine se nadje nesto, i kad mislis da je konacno sve gotovo da malo usparas uvijek se nesta pojavi recimo sredis ga unutra i okolo sve i kazes sad necu vise, pa posle skontas sta sve mozes sa motorom odradit i malo ga poboljsati pa posle opet ulazes pare u motor i tako stalno jbg
ako se odlucim drug javim ti se za taj naslon a jesam vidio sam al bi ga zatvorio onda skroz sivo auto siva koza jbga zato nisam htjeo staviti i crne plastike okolo hvala opet drugImam za tebe naslon za ruku originalni od 5+ al je sivi, plastika bi se mozda mogla srediti u crno a onaj kozni dio presvuci crnom kozom ili nista ne dirati posto vidim da kombinujes sivu i cnru, osim toga imao si kod mene na piku kompletu sivu koznu unutrasnjst, mozda nisi vidio . . . Pik profil : Marex111 http://www.pik.ba/profil/Marex111