ArminM je napisao(la):svaki karavan fino izgleda zatamnjen, moja preporuka zatamni, ne previse tamno posto je boja vozila tamna, neka normalna nijansa ce biti odlicna
ArminM je napisao(la):ma kakve te plave spopale, slazem se sa kolegom, crne uzmi, nekih 30% je sasvim ok, odma ce biti drugi auto
caus je napisao(la):zadnju sajbu nesmijes po zakonu, a to tvoj pasat ima vise zadnjih sajbi pa pitas zatamnit zadnje sajbe
acolik92 je napisao(la):
caus je napisao(la):zadnju sajbu nesmijes po zakonu, a to tvoj pasat ima vise zadnjih sajbi pa pitas zatamnit zadnje sajbe
Hehehe zadnje sajbe msm od ovih prednjih pa nazad
A da vidjeo sam ja da se ne smije zadnja zatamniti,a smiju li se ove 2 prednje msm vozacova i suvozacova?
caus je napisao(la):acolik92 je napisao(la):
A da vidjeo sam ja da se ne smije zadnja zatamniti,a smiju li se ove 2 prednje msm vozacova i suvozacova?
hehe smijes samo zatamnit stakla iza vozaca i suvozaca bez zadnje sajbe tj,nesmijes vozaceva i suvozaceva nikako zatamnit ako neces da palcas kazne
acolik92 je napisao(la):caus je napisao(la):acolik92 je napisao(la):
hehe smijes samo zatamnit stakla iza vozaca i suvozaca bez zadnje sajbe tj,nesmijes vozaceva i suvozaceva nikako zatamnit ako neces da palcas kazne
e pa tako mi kazi,ti mene zezas
Ma znam za ove 2 prednje sajbe,ali za zadnju nisam bio siguran.
A kako ova novija auta npr passat 6 ima sve zatamljene sajbe i prve 2 i zadnju i sve :icon_rolleyes:
caus je napisao(la):acolik92 je napisao(la):caus je napisao(la):acolik92 je napisao(la):
e pa tako mi kazi,ti mene zezas
Ma znam za ove 2 prednje sajbe,ali za zadnju nisam bio siguran.
A kako ova novija auta npr passat 6 ima sve zatamljene sajbe i prve 2 i zadnju i sve :icon_rolleyes:
joj jarane pa na autu imas samo dvije sajbe prednju i zadnju a ostalo su ti bocna stakla, a te dvije sajbe ne tamnis nikako, a to sto novija auta imaju to je fabricki i to je tako :lol::lol:
edo_benz je napisao(la):sto uporedjujes pasata 6 i tvog jbg i pitas se kako oni imaju ti nemas,po zakonu smijes zatamnit iza ledja vozaca i suivozaca bocna stakla i to je sto smijes zakonom,a ti mozes radi mene i prvu zatamnit ako zelis placat kazne