Član
i jedno i drugo krš, mrzim oba auta iz dubine duše, pasata ne volim sto je isti kao i cetvorka, neki ga zovu petica, neki pet plus, ne volim ga zbog prednjeg trapa koji je katastrofalan, fino je dok je ispravno i dok su originalni dijelovi, kad počneš kupovat ova naša smećad po autodijelovima e tu se otvara rupa bez dna.
Peugeot , isto tako prednji trapovi, elektronike , fap filteri, neki ce se sad javit da se taj fap ukine softwerom, mozes ti njemu radit sta hoćeš al kad te počne zezat nema tu kraja na neke duge staze, bude ok mjesec dva i ajmo jovo na novo, onda unutra oni displeji od marta do novembra nećeš ništa vidjet šta piše niti na radiu niti na intrument tabli, reparacija košta preko 100 km, i riješio si problem za jedno ljeto, isto tako i na pasatu zna onaj displej na instrument tabli da se pomuti.
a nešto najmrže mi je ovde na forumu kad neko pita za neko auto, nema potrebe citat tekstove, dovoljno je pogledat avatar sliku i jasno ce ti bit kakav te tekst desno očekuje, ako je pezo na avataru onda se taj kune u pezoa, ako je VW, posvađao bi se s cijelim forumom ko mu darne u VW.
ja se namijenjao auta što ovde nije niko, i ja ću ti dat savjet kupi ono sto ti legne srcu, a što se tice kvarova i mana to svako auto ima, neko više neko manje sve je to u pet deka što bi se reklo.
Direkt u glavu , to se traži.
Uzimaš ono šta je u boljem stanju a ne šta ima bolje ime , a što kolega kaže , i jedan i drugi mogu biti rupe bez dna , zavisi kakva ti je nafaka.