Član
Radi se o passat 5 1.9 TDI 7 brzina ,2003 godiste , auto je ocuvano i garazirano , covjek a cijeni oko 13000 , sad me ineteresuje kakva je ta serija auta i jel se iplati uzet?
djordjep je napisao(la):Kakvi je to mjenjač u njemu ,7 brzina?!
MawiGenius je napisao(la):Radi se o passat 5 1.9 TDI 7 brzina ,2003 godiste , auto je ocuvano i garazirano , covjek a cijeni oko 13000 , sad me ineteresuje kakva je ta serija auta i jel se iplati uzet?
DLS je napisao(la):bogam 2003 ..jos 6 brzina . a 13 hiljda..jos iz prve ruke ..nije muceno auto a joj. ja bi odma uzeo ,, moje iskreno misljenje ..ovde ce ti neki naglabat gluposti .. kao i uvjek ..a ja cu ti samo rec uzmi jarane necekaj da ode!!!
MawiGenius je napisao(la):DLS je napisao(la):bogam 2003 ..jos 6 brzina . a 13 hiljda..jos iz prve ruke ..nije muceno auto a joj. ja bi odma uzeo ,, moje iskreno misljenje ..ovde ce ti neki naglabat gluposti .. kao i uvjek ..a ja cu ti samo rec uzmi jarane necekaj da ode!!!
heh to jest ... he ajd vidicemo za koji dan javim jesmol pazarili ili ne
dado307 je napisao(la):kupuj! 1.9tdi 130ks, 2003.g., prva ruka, uredna servisna? ne bi se sekunde dvoumio... najzahvalniji i najbolji motor za tu liniju auta, i godina mu je dobra u odnosu na cijenu, sto se tice prostranosti, udobnosti, auto je ladja... tako da... neznam sta cekas
sta mene quotas? :lol:DLS je napisao(la):dado307 je napisao(la):kupuj! 1.9tdi 130ks, 2003.g., prva ruka, uredna servisna? ne bi se sekunde dvoumio... najzahvalniji i najbolji motor za tu liniju auta, i godina mu je dobra u odnosu na cijenu, sto se tice prostranosti, udobnosti, auto je ladja... tako da... neznam sta cekas
de reci gdje bude ..ima musterija ako ti neces
a naviko budala quotat :lol::lol::lol:dado307 je napisao(la):sta mene quotas? :lol:DLS je napisao(la):dado307 je napisao(la):kupuj! 1.9tdi 130ks, 2003.g., prva ruka, uredna servisna? ne bi se sekunde dvoumio... najzahvalniji i najbolji motor za tu liniju auta, i godina mu je dobra u odnosu na cijenu, sto se tice prostranosti, udobnosti, auto je ladja... tako da... neznam sta cekas
de reci gdje bude ..ima musterija ako ti neces