Član
GreenDevil je napisao(la):kod tog DVD-a je vjerovatno otiso flet kabal
Znas li druze, koliko bi to kostalo da se popravi, otprilike ?
GreenDevil je napisao(la):kod tog DVD-a je vjerovatno otiso flet kabal
GreenDevil je napisao(la):ne znam, odes u servis i pitas da li mogu narucit flet za taj model i pitas za cijenu
darko13 je napisao(la):Na automobilu imam ugradjen fabricki alarm i daljinsko zakljucavanje, i naprimjer auto je otkljucan ja sjedim u njemu nesto oko radiona cackam , kad odjednom auto se samo zakljucava i poslije par secundi pali se alarm(valjda na moje pokrete u automobilu) .
Da li ima neka opcija na daljinskom, da se auto samo ne zakljucava i tako ne pali alarm, sam po sebi,hh ??
To se i meni na golfu dešava kada se ugasi unutrašnje svjetlo a nije dat kontakt zaključa se sam, ako stavim ključ u bravu dam kontakt i vratim i ostavim tako neće se zaključati,a ako ne stavim ključ u bravu nakon nekog vreman se sam zaključa...isto imam fabrički alarm i daljinsko e sad zbog čega se to dešava nemam pojma neko kaže tako treba, da je tako podešeno neko da su otišli neki mikroprekidači u centralnom...pitaj boga
aServis je napisao(la):Razmisli o par stvari pasata nemaš ispod 150-200 km na satu....golfova imaš.....zanemarimo stanje oba auta gledaj malo tehnologiju motora, ovjesa i još neke tehniče stvari i vidjećeš da je golf u plusu...
bucky_mb@yahoo je napisao(la):aServis je napisao(la):Razmisli o par stvari pasata nemaš ispod 150-200 km na satu....golfova imaš.....zanemarimo stanje oba auta gledaj malo tehnologiju motora, ovjesa i još neke tehniče stvari i vidjećeš da je golf u plusu...
upravo, ovaj pasat se proizvodio do 2004,, isto kao i golf 4
da je b6 u pitanju tu ne bi bilo dvojbe, a ovako se slazem sa aServis
mada ako trazis porodicno auto,, pasat ti vise odgovara
:icon_exclaim: neka je sa srecom, i da se dugo vozis bez kvarova