Nikakav problem. Prvi put sam se susreo sa tom gumom, po meni odlicno drzi po suhom/mokrom, mozda malkoc bruje al nista strasno. Sve u svemu jeftina a jako dobra guma.Dayton D320 Evo, je li problem da se napise iskustvo sa ovom gumom ?
taman sam pregledao cijelu temu,nisam odavno ulazio,druze passat je strava,sve ono sto bi ja htio na svom,koza,mfd,highline,stvarno je predobar,i posto sam uvik kontra bit cu i sad,ja tu imitaciju drveta volim vidit u autu i predobro mi je u tvom,jos da nabavis volan sa takvim uzorkom,sretno...
Hvala tiitaman sam pregledao cijelu temu,nisam odavno ulazio,druze passat je strava,sve ono sto bi ja htio na svom,koza,mfd,highline,stvarno je predobar,i posto sam uvik kontra bit cu i sad,ja tu imitaciju drveta volim vidit u autu i predobro mi je u tvom,jos da nabavis volan sa takvim uzorkom,sretno...
drvani volan što ima na slici u prvom postu je oem nardi volan za passata i spada u onu rare kategorju cijena polovnih je negdje oko 500€ s zračnim jastukom ja ga aktivno trazim vec pola godine po nekoj pristupačnoj cijeni ali bezuspješnotaman sam pregledao cijelu temu,nisam odavno ulazio,druze passat je strava,sve ono sto bi ja htio na svom,koza,mfd,highline,stvarno je predobar,i posto sam uvik kontra bit cu i sad,ja tu imitaciju drveta volim vidit u autu i predobro mi je u tvom,jos da nabavis volan sa takvim uzorkom,sretno...
drvani volan što ima na slici u prvom postu je oem nardi volan za passata i spada u onu rare kategorju cijena polovnih je negdje oko 500€ s zračnim jastukom ja ga aktivno trazim vec pola godine po nekoj pristupačnoj cijeni ali bezuspješno
Ti si co'ek sa ukusom Passat b5 i b5.5 su bili extra ali ovo je novi nivoPlanovi...samo felge neke druge stavit i to je to..nista posebno..
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk