Hvala, i ti i ja smo na LY3D, ma garaziran je cijelu zimu a i cijelo ljeto slabo sunca vidi, ne predje to puno godisnje, a ima vec dijelova za polirati sto se na suncu primjeti da bi moglo matirati, a od kada je kupljen nije niko nista polirao, ima malo tu i do kamere, slikano je sa n8 12mp, pa zavisi mozda kako se potrefi...
Jeste ovo je bas OEM nastavak ,nov kupio, zato i jesu ovakvog izgleda ovi prorezi za cijevi auspuha, nije nista rezano...
Narucio sam ovaj origigi lip od w8 ali karavana, jer samo karavan ima PDC sensore u lipu, kod limuzine dodju u ovoj lajsni na braniku, a nisam to htio da radim a i ljepse mi izgleda ovako,
Ako si uzeo taj sa pdc rupama od karavana mislim da bi trebalo biti ocrtano kuda da se sijece za cijevi auspuha, ali na mom od limuzine originalnom koji je skinut nije bilo toga.
Btw, nije samo da je prorezano, neg od ovog prorezanog ide jedna plastika koja prati taj oblik proreza i ide prema unutra, tako da ne bude kao rupa odmah, kad postavljao slike unutrasnjosti stavim ti i to pa ces vidjeti...
Parking senzori su originalni isti kao u a6 i a4 audija, ove kat. brojeve koje sam ja trazio malo je tesko naci ali sve se nadje, kupio i procesor od senzora originalni, s tim da sam ja sam pravio instalaciju i skopcao to sve da radi i dijagnostika na kraju, tako da je sada PDC full OEM:icon_biggrin:
PS. Bude sutra cim dodjem kuci i prebacim slike, dosta toga se radilo od prosli put, a budem poslikao i neke detalje da se bas vidi, uglavnom, trebalo bi se svidjeti forumasima, jer znam da se ovdje vise preferira OEM, german.... itd. hehhehe