1. Ne znam vama,al meni ova prednja felga izgleda veca od zadnje...svjestan sam da se radi o kosoj projekciji,al mi nekako opet previse,zadnja nije toliko daleko da bude tolike razlike,a obicno se zadnja stavi veca,ak je vec to bio cilj,nekako mi ova rupa za rezervoar cudna,gornji dio su ostre ivice,a donji nekako zaobljeno,koji ce klinac ovakvom autu 2 antene,pa nije onaj un-ov land rover :S po meni,ima previse usisnika,ovoliko zraka ni boingu ne treba...na haubi,ovaj lijevi osigurac,jel namjerno il greskom ostavljeno da nema onog kaisica ko na desnoj strani...nikad necemo saznat
fin rad,vodjeno paznje o detaljima
2. Svidja mi se,kulturno,zadnja felga je mogla bolja biti,al nije ni ovako strasno...a i fali falc,hehehe,poneka refleksija dobrodosla
3. Pogled na spojler na zadnjoj haubi sve govori,krsh
4. Fina fokunjara,mutni farovi,mrtve felge,ubise ga,nerealne,cudan fazon s intercoolerom
5. Civinjara extra,glup fazon s volanom na retrovizoru,i s ovim displejom,a nazad rollbar,valjda je auto trebalo bit za trke,sta ce mu displej,fin motorni prostor,prag cudan,negdje ima,negdje nema sjena,zadnja felga losa
6. Audi je cool,glupa ideja sa ovim izduvom,ako za to sluzi ova rupa,ima tragova brusha ispred prednje felge na braniku,ostalo je cool,kvalitetno
7. Trudio se neko,i dobro radi,al po meni,previse
8. Zanimljiva ideja,extra odradjena,al kad autu uzmes felge,uzeo si mu sve,nije vise auto
9. Sve fino bajno,al gdje su retrovizori i kakav je ovo motor,isto u crtanim?
10. Extra boja,fale sjene pod autom,ima extra ideja,zanimljiva ova s maglenkom
11. Tuuu mač for me
12. Felge i lijevi far kriza
toliko od mene,u frci sam,al vecina radova je bolja nego sto ja radim
sta cu kad sam ljenguz,hehehe