ammarskoda Član 06.08.2011 #1 Dakle set u odlicnom stanju!!! Razlog prodaje je taj sto mi ne odgovara na mjenjac! precnik 210mm i 24 zubca na osovini! cijena 250KM ZAMJENA ZA OBICNI SET SA PRECNIKOM 210MM SA 28 ZUBACA!!! KONTAKT 061532892
Dakle set u odlicnom stanju!!! Razlog prodaje je taj sto mi ne odgovara na mjenjac! precnik 210mm i 24 zubca na osovini! cijena 250KM ZAMJENA ZA OBICNI SET SA PRECNIKOM 210MM SA 28 ZUBACA!!! KONTAKT 061532892
VW_freak Član 07.08.2011 #2 ammarskoda je napisao(la): Dakle set u odlicnom stanju!!! Razlog prodaje je taj sto mi ne odgovara na mjenjac,a bio na mjenjacu 4 brzine!! cijena 250KM Kliknite za proširenje... znaci ne odgovara na mjenjac sa 5 brzina?
ammarskoda je napisao(la): Dakle set u odlicnom stanju!!! Razlog prodaje je taj sto mi ne odgovara na mjenjac,a bio na mjenjacu 4 brzine!! cijena 250KM Kliknite za proširenje... znaci ne odgovara na mjenjac sa 5 brzina?
ammarskoda Član 09.08.2011 #3 VW_freak je napisao(la): ammarskoda je napisao(la): Dakle set u odlicnom stanju!!! Razlog prodaje je taj sto mi ne odgovara na mjenjac,a bio na mjenjacu 4 brzine!! cijena 250KM Kliknite za proširenje... znaci ne odgovara na mjenjac sa 5 brzina? Kliknite za proširenje... Raspiaj se jel isti promjer zamajca od 4 i 5 brzina i javi!!!
VW_freak je napisao(la): ammarskoda je napisao(la): Dakle set u odlicnom stanju!!! Razlog prodaje je taj sto mi ne odgovara na mjenjac,a bio na mjenjacu 4 brzine!! cijena 250KM Kliknite za proširenje... znaci ne odgovara na mjenjac sa 5 brzina? Kliknite za proširenje... Raspiaj se jel isti promjer zamajca od 4 i 5 brzina i javi!!!
VW_freak Član 09.08.2011 #4 pa ja sam pogledao u katalogu za kvacila pise 190mm precink neovisno 4 ili 5 brzina... koliki je precnik tog set-a?
pa ja sam pogledao u katalogu za kvacila pise 190mm precink neovisno 4 ili 5 brzina... koliki je precnik tog set-a?
Alen_P Član 09.08.2011 #5 Koji je prečnik, lamele, na koju spojničku ide, tj koliko zubaca i može li kakva zamjena ??
ammarskoda Član 27.08.2011 #6 Alen_P je napisao(la): Koji je prečnik, lamele, na koju spojničku ide, tj koliko zubaca i može li kakva zamjena ?? Kliknite za proširenje... precni 210mm a 24 zubca ima! nebih nikakvu zamnu i meni terba lova za kupovinu drugog seta ali sa 28 zubaca! pozz
Alen_P je napisao(la): Koji je prečnik, lamele, na koju spojničku ide, tj koliko zubaca i može li kakva zamjena ?? Kliknite za proširenje... precni 210mm a 24 zubca ima! nebih nikakvu zamnu i meni terba lova za kupovinu drugog seta ali sa 28 zubaca! pozz