P: Prodajem originalne parfeme

P: Prodajem originalne parfeme

Član
prodajem originalne parfeme iz Italije, Armani, cavalli, d@g, iceberg, ferre i druge. Za originalnost proizvoda garantujem!! Za vecu kolicinu dogovor...

Uploaded with ImageShack.us

Član
jedna napomena nemam one milion,to sam sve rasprodao.
@nexus: nema druze, od diora samo porto fino
trenutno ima: armani code m i z, d@g the one m i z, ferre get fun m i z, ferre iris z, iceberg twice m,porsche design m, paco rabbane black xs z, roberto cavalli oro z, cavalli serpentina z, azzaro now m i z, carolina herrera 212 z, i jos po nesto...

Član
A izvini brate gde si ti inace, kako bi dostavio parfeme do Sarajeva?
Mozes li mi poslati katalog sa cenama i zapreminom bocica... imam ekipu na poslu koja se raspituje za parfeme a i ja bih uzeo nesto u paketu sa njima...
Unapred hvala i veliki pozdrav!

Član
ja sam u beogradu,parfeme bih dostavio ljudima iz tz kantona,bijeljine ili brckog licno kad sakupim dovoljno porudzbina,a ostalima nekim vidom slanja,autobusom,postom ili sl. Najvise bi mi se isplatilo kada bi neko uzeo vecu kolicinu,dobio bi povoljne cene i sigurnu mogucnost zarade.
Deez imas pm

Ovako je najbolje, tu su cene i trenutni izbor: http://www.megaupload.com/?d=32I8A5Z2

Ako nekome nesto nije jasno ili ima bilo kakvo pitanje, na PM. Molim bez spama i bespotrebnih komentara;)
P.S. Jos jednom ponavljam, parfemi su 100% original, tj ono sto kupite i u parfimeriji.