enesss Legend 11.12.2010 #1 prodajem crnu nokiu n97 -32gb memorije -wlan -gps sa garmin navigaciom -touchscreen -5 megapixel cam + prednja za video chat od funkcija svasta nesto itd itd itd..... orig kutija+usb kabal+slusalice+dvd/cd sa softwareom i nekim jos dodatcima CIJENA : 400KM za kes
prodajem crnu nokiu n97 -32gb memorije -wlan -gps sa garmin navigaciom -touchscreen -5 megapixel cam + prednja za video chat od funkcija svasta nesto itd itd itd..... orig kutija+usb kabal+slusalice+dvd/cd sa softwareom i nekim jos dodatcima CIJENA : 400KM za kes
enesss Legend 11.12.2010 #3 a ne znam ni sam druze da.... ili ne ...., trenutno mi je malo potrebniji novac,mozda nesto manje vrijednosti da bi islo+ doplata
a ne znam ni sam druze da.... ili ne ...., trenutno mi je malo potrebniji novac,mozda nesto manje vrijednosti da bi islo+ doplata
A Audi_fan Član 12.12.2010 #4 LG GT540 android 12mjeseci garancije sva oprema, Telefon koristen 5 dana i jos 100KM za tvoj????????
enesss Legend 12.12.2010 #5 nesto do 50-60 KM bi mi moglo u racun , jer mi je lova potrebnija trenutno druze
A Audi_fan Član 12.12.2010 #6 enesss je napisao(la): nesto do 50-60 KM bi mi moglo u racun , jer mi je lova potrebnija trenutno druze Kliknite za proširenje... Razumijem
enesss je napisao(la): nesto do 50-60 KM bi mi moglo u racun , jer mi je lova potrebnija trenutno druze Kliknite za proširenje... Razumijem