eddo Član 11.09.2010 #1 extra stanje, full oprema, slike na sljedeci link: http://www.pik.ba/artikal/571135/lg-ku990-viewty/
emirEX_sa Član 11.09.2010 #2 imao sam isti telefon. dobar je za cijenu koliko kosta, jedina zamjerka i radi cega sam ga prodao sto nema Wireless ostalo extra. preporuka za ovaj telefon i vrijedi 200KM
imao sam isti telefon. dobar je za cijenu koliko kosta, jedina zamjerka i radi cega sam ga prodao sto nema Wireless ostalo extra. preporuka za ovaj telefon i vrijedi 200KM
eddo Član 12.09.2010 #3 hvala emire, evo usput samo da dodam, zamjena moze samo za iphone 2G 8Gb ... naravno uz moju doplatu po dogovoru ...
hvala emire, evo usput samo da dodam, zamjena moze samo za iphone 2G 8Gb ... naravno uz moju doplatu po dogovoru ...
black_devil Član 12.09.2010 #4 Kao sto si rekao zamjena za to moze...Ja ti nudim navigaciju svoju,sa instaliranim mapama novim..+ doplate...Pa eto ako si za posalji mi PM...
Kao sto si rekao zamjena za to moze...Ja ti nudim navigaciju svoju,sa instaliranim mapama novim..+ doplate...Pa eto ako si za posalji mi PM...
eddo Član 14.09.2010 #5 koja je navigacija u pitanju ... kolko bi doplatio, javi se na PM da se probamo dogovorit ... a u medjuvremenu ev jos jedan BUMP!
koja je navigacija u pitanju ... kolko bi doplatio, javi se na PM da se probamo dogovorit ... a u medjuvremenu ev jos jedan BUMP!
eddo Član 30.10.2010 #7 nebi jbga ja sam ti jedan od onih sto ne voli nokijinu e seriju, samo n ... pozz