sandy_mo Član 12.12.2011 #1 Znaci kao sto pise u naslovu komplet sve spremno za montazu orginal Golf/Jetta Mk2 Cjena:190 KM, u zamjenu mogu celicne felge i doplata
Znaci kao sto pise u naslovu komplet sve spremno za montazu orginal Golf/Jetta Mk2 Cjena:190 KM, u zamjenu mogu celicne felge i doplata
sandy_mo Član 17.12.2011 #2 Dodana slika, znaci komplet sve, tu na slici se vidi da je traka zamotana, nie to nista, znaci manzetne su citave, spone, nosaci, sarafi sve je tu
Dodana slika, znaci komplet sve, tu na slici se vidi da je traka zamotana, nie to nista, znaci manzetne su citave, spone, nosaci, sarafi sve je tu
Leo555 Član 28.01.2012 #5 sa kojeg je auta to skinnuto? benzin,dizel? imas li i onaj kardan sto se veze za stup volana?
boleM Član 16.02.2012 #10 sandy_mo je napisao(la): Niko nece servo :icon_question: Kliknite za proširenje... daleko si mi druze ja planiram uzet al smo daleko a i naso sam vec u brckom malo povoljnije sretno sa prodajom
sandy_mo je napisao(la): Niko nece servo :icon_question: Kliknite za proširenje... daleko si mi druze ja planiram uzet al smo daleko a i naso sam vec u brckom malo povoljnije sretno sa prodajom
sandy_mo Član 16.02.2012 #11 Nije problem za slanje brzom postom, a za vikend sam u Sarajevu, pa ako pase kome bujrum sto bi rekli
Nije problem za slanje brzom postom, a za vikend sam u Sarajevu, pa ako pase kome bujrum sto bi rekli